به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی قدمگاهی عصر سه شنبه در مراسم اختتامیه هشتمین المپیاد علوم و فناوری نانو که در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد اظهارداشت: ستاد نانو در سال ۸۷ کلید خورد و امروز آموزش بیش از ۷۰۰ هزار دانش آموز را بر عهده دارد.
وی گفت:تاکنون ۶۶۸ سمینار پژوهشی دانش آموزی و ۲۶۷ کارگاه آمادگی توسط ستاد نانو برگزار شده و ۱۴۴ سمینار تخصصی با فعال سازی ۲۴۷ کارگاه نیز صورت گرفته است.
ثبت نام ۲۳ هزار نفر در مرحله اول المپیاد نانو
قدمگاهی یادآورشد: در آزمون تئوری مرحله اول در هشتمین المپیاد دانش آموزی علوم و فنآوری نانو ابتدا ۲۳ هزار و ۵۱۸ نفر از دانش آموزان ثبت نام کردند که برای مرحله عملی تعداد ۳۶ دانش آموز برگزیده شدند.
وی بیان کرد: برنامه های اردویی امسال از۱۰ روز به ۱۵ روز افزایش یافت که دانش آموزان چند روز کلاس تئوری را گذراندند و قبل از این که دوره شروع شود کارهای آمادگی به صورت مجازی نیز برگزار شد.
وی بیان کرد: دانش آموزان در کلاس های تئوری، گزارش نویسی، فعالیت آزمایشگاهی و تحویل کار شرکت کردند و شش روز کار آزمایشگاهی هم در اردو صورت گرفت و دو روز امتحان و آزمون کارها و امروز نتیجه المپیاد اعلام شد.
کارشناس مسئول بخش دانشآموزی کارگروه ترویج ستاد فناوری نانو اظهارداشت: در این دوره از المپیاد ۱۴ دختر و ۲۲ پسر شرکت کردند و دبیرخانه المپیاد در همه استانها فعال شده و امروز قرار است از ۷ دبیرخانه برتر هم تجلیل شود.
وی اظهارداشت: در کنار برنامه های علمی و آزمایشگاهی بازدید از آثار تاریخی و باستانی مثل سرای سعدالسلطنه، عالی قاپو، آب انبار سردار، خانه امینی ها، دهکده طبیعت و بوستان باراجین هم پیش بینی شده که مورد توجه دانش آموزان قرار گرفت.
قدمگاهی یادآورشد: ۳۶ برگزیده این دوره از المپیاد که بالاترین امتیاز را کسب کردند از ۱۳ استان آذربایجان شرقی، اصفهان، بوشهر، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سمنان، فارس، قزوین، قم، کردستان، گلستان، مازندران و هرمزگان شرکت کرده اند.
وی گفت: استان کردستان با هشت نفر، بوشهر با شش نفر، اصفهان، خراسان رضوی هرکدام با ۴ نفر بیشترین تعداد برگزیده در این دوره از المپیاد را دارند و استان کردستان امسال در آمار ثبت نام در جایگاه اول کشوری است.
درادامه از ۳۶ نفر از برگزیدگان هشتمین المپیاد علوم و فنآوری نانو که صاحب مدال طلا، نقره و برنز و دیپلم افتخار شده بودند تجلیل شد.
نظر شما